Libnet.ro
UNICEF

22:00

Primul parlamentar PSD de Bucuresti care isi declara deschis sustinerea fata de Gabriela Firea: `Are perfecta dreptate`(FOTO)

B1 B1,
Primul parlamentar PSD de Bucuresti care isi declara deschis sustinerea fata de Gabriela Firea: `Are perfecta dreptate`(FOTO)

Gabriela Firea continua sa atraga sustinatori in disputa cu liderul PSD Liviu Dragnea. Deputatul PSD de Bucuresti Mihaita Virza a transmis vvineri o scrisoare prin care isi declara solidaritatea deplina. continuă pe B1

Primul parlamentar de Bucuresti care se alatura Gabrielei Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, incepe sa aiba din ce in ce mai multi sustinatori. Deputatul PSD de Bucuresti, Mihaita Virza, transmite o scrisoare prin care isi exprima deplina solidaritate cu Firea.

Gabriela Firea: Stiu cinci persoane carora Liviu Dragnea le-a promis ca daca ma ataca vor primi sprijin pentru a fi presedinte la PSD Bucuresti

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat mirecuri seara ca Liviu Dragnea a promis functia de presedinte al PSD Bucuresti, pe care ea o ocupa in acest moment, mai multor persoane, daca aceastea vo.

Scandal urias pe indemnizatiile pentru mame. Statul a taiat banii mamelor care isi luau salariile pe drepturi de autor

Statul a taiat indemnizatiile mamelor care isi luau salariile pe drepturi de autor. Cauza este o eroare produsa in urma celebrei revolutii fiscale. Guvernul a dat o ordonanta de urgenta prin care a vr.

Primul demnitar PSD care se delimiteaza de Darius Valcov si de Liviu Pop

Ministrul delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, respinge, cu fermitate, mesajele cu tenta nazista trimise de colegii sai de partid, consilierului premierului, Darius Valcov, si senatorul PSD Liviu Pop, la adresa presdinbtelui Klaus Iohannis.

Surse: Dragnea unelteste mazilirea Gabrielei Firea. Cine se incalzeste pentru sefia PSD Bucuresti

Liderul PSD pregateste terenul pentru schimbarea Gabrielei Firea de la sefia organizatiei Bucuresti, cea mai importanta filiala a partidului. Favoritii lui Dragnea sunt doi primari de sectoare, sustin surse politice pentru Adevarul.

Firea: in ultimele zile, Dragnea a vandut mai multora functia de presedinte PSD Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri ca in ultimele zile presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, ar fi vandut mai multor persoane functia de presedinte PSD.

Cine detine puterea in PSD. Gruparea care influenteaza 60% din voturi

Situatia din PSD ar putea fi lamurita peste doua saptamani, cand va fi organizat un nou Comitet Executiv National CEx). Puterea in PSD si implicit balanta voturilor este controlata de gruparea primilor.

Primul oras din Japonia care a folosit un sistem de vot digital

Autoritatile orasului japonez Tsukuba au introdus un sistem online de vot bazat pe tehnologia blockchain care sa le permita cetatenilor sa voteze pentru programele locale de dezvoltare, scrieccn. com.

HOROSCOP 6 septembrie. Zodia care isi implineste, in sfarsit, un mare vis

Horoscop 6 septembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de joi. Horoscop 6 septembrie Fecioara. Conflictul care musteste in jurul tau are mari sanse sa se calmeze, datorita interventiei unei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )